Etusivu
Kohteet
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitReferenssikohteetOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäAjankohtaistaYhteistyökumppanitRALATietosuojaHausia Oy – Suostumus hakijatietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja käyttöönHausia Oy – TietosuojaselosteHausia Oy – Ohjeet rekrytietojen käsittelyyn
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille
As Oy Kaupunginpuiston Intro, Espoo
TIESITKÖ?! Espoon Keskuksen junaradan pohjoispuolen vanhat virastorakennukset puretaan ja tilalle rakennetaan moderni, viihtyisä ja arkkitehtoninen kaupunkikeskus, jonka lippulaivaksi tulee uljas Espoo-talo. Purkutyöt käynnistyvät vaiheittain arviolta vuoden sisällä. Alueen uudistuva sydän on symbolinen kaikille espoolaisille, mutta odotettu parannus ennen kaikkea Espoon Keskuksessa asuville ja asioiville ihmisille. LÄHTÖLAUKAUKSENA uudelle ajalle on Espoo-talon välittömään läheisyyteen rakennettava ja nyt ennakkomarkkinoinnissa oleva As. Oy Kaupunginpuiston Intro. Hausia rakentaa Kirkkojärventielle neljä taloyhtiötä, joista Intro on nyt ensimmäinen. Alueen paras rakennuspaikka sijaitsee juna-aseman, monipuolisten palveluiden, tyylikkään Vaakunatorin sekä kulttuurihistoriallisen Vanhan Kirkon puistoalueen vieressä. Intron terassitalossa on poikkeuksellisen laajat, avarat ikkunapinnat ja lasitetut parvekkeet ovat hulppean tilavat. Sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat; lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniissa korkeakiiltokeittiössä. Kph:een laatoissa värivaihtoehtoja on vaalean harmaasta miltei mustaan. Yhtiössä on yhteensä 73 huoneistoa, 29 m2:n loistavapohjaisesta tehoyksiöstä aina 78,5 m2:n 4h+k+s ratkaisuun. Kerroksia on viisi ja rappukäytäviä kaksi. Autot parkkihalliin! Intron asukkaita palvelee niiden alapuolelle rakennettava parkkihalli. Osa autopaikoista on myytäviä ja osa yhtiön osakkaiden käytössä. Yhtiöllä on lisäksi tilaussauna, kerhohuone ja kuivaushuone. Pesula tulee myöhemmin käyttöön Kaupunginpuiston Sonaatin valmistumisen yhteydessä. Intro valmistuu valinnaiselle vuokratontille (lunastusosuuden perushinta 759,53 e/m2). Tässä se nyt on! Kaikki mitä tarvitsee löytyy kotinurkiltasi; monipuoliset palvelut, juna-asema, koulut ja oppilaitokset, uimahalli sekä ulkoilupuistot. Intron kodit ovat erinomaisia myös sijoittamisen näkökulmasta, sillä kehittyvällä alueella asuntojen arvo nousee. Ennakkovaraajan etuna korkeakiiltokeittiöön kivitasot! Arvioitu valmistuminen 3/2020.
Rakennustila:
Suunnitteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
3/2020

TUTUSTU ››
Asunto Oy Espoon Paapuuri 6
Tässä se on - uusi, upea kohde Saunalahden Kummelivuorella. Paapuurilaisilla on oma gymi, tilaussauna, pesula kuivaushuoneineen ja ILMAINEN PAIKOITUS AUTOHALLISSA! Moderneissa kodeissa on laajat ikkunapinnat, valmiiksi lasitetut tilavat parvekkeet, korkeakiiltokeittiöt - huippusuunnittelua! Hintaan kuuluu luonnollisesti huoneistokohtaiset verkkokellarikomerot, mutta lisätilaa tarvitsevalla on mahdollisuus ostaa varastotilaa myös omina osakkeina. As. Oy Espoon Paapuuri 6:n vieressä on päiväkoti, lähellä koulut, kaupat, kirjasto ja bussipysäkit. Kivenlahden tulevalle metrollekin matkaa on vain runsas kilometri! Sisäpihan laidalta pääsee metsäiselle ulkoilureitille ja viehättävälle pientaloalueelle. Kohde valmistuu 3-5/2019. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan ja löytämään uusi, ihana oma kotisi! Tutustu Paapuuriin myös täältä: http://kodit.pro/lander/paapuuri-6 SYYSKUUN KAMPANJA PESUTORNI SISÄLTYY KAUPPAAN!
Rakennustila:
Rakenteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
3/2019

TUTUSTU ››
Asunto Oy Tillinmäen Harju
Muuta ainutlaatuisen luonnonsuojelualueen naapuriin Saunalahden Tillinmäkeen! Huikealle rakennuspaikalle, Tillinmäen pientaloalueen paraatipaikalle, etelärinteeseen, valmistuu uniikkeja terassipienkerrostalokoteja. Rauhallisen asumisen takaa se, että asuntoja kerroksessa on vain kolmesta neljään. Lisäksi yhdessä rakennuksessa on vain 15 huoneistoa. Kaikissa huoneistoissa on poikkeuksellisen laajat, avarat ikkunapinnat ja lasitetut parvekkeet ovat hulppean tilavat. Osassa asunnoista on tämän lisäksi vielä omat, aidatut piha-alueet. Sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat; lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniissa korkeakiiltokeittiössä. Kph:een laatoissa värivaihtoehtoja on vaalean harmaasta miltei mustaan. Täällä turvallinen arki soljuu vaivattomasti. As Oy Tillinmäen Harjun autopaikat ovat heti talon takana (valtaosa autokatospaikkoja!) ja bussipysäkit, S- market, koulut sekä päiväkodit ovat nekin aivan kiven heiton päässä. Huom! Tutustu myös naapuritontilla samanaikaisesti rakenteilla olevaan Tillinmäen Huippuun. Harjun ja Huipun kodit ovat identtisiä, joten jos Harjun suosikkihuoneisto on jo myyty niin Huipun vastaava saattaa hyvinkin olla vielä tarjolla!
Rakennustila:
Rakenteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
6/2019

TUTUSTU ››
Asunto Oy Tillinmäen Huippu
Muuta ainutlaatuisen luonnonsuojelualueen naapuriin Saunalahden Tillinmäkeen! Huikealle rakennuspaikalle, Tillinmäen pientaloalueen paraatipaikalle, etelärinteeseen, valmistuu uniikkeja terassipienkerrostalokoteja. Rauhallisen asumisen takaa se, että asuntoja kerroksessa on vain kolmesta neljään. Lisäksi yhdessä rakennuksessa on vain 15 huoneistoa. As Oy Tillinmäen Huippu käsittää kaksi miltei samanlaista rakennusta, talot A ja B. Kaikissa huoneistoissa on poikkeuksellisen laajat, avarat ikkunapinnat ja lasitetut parvekkeet ovat hulppean tilavat. Osassa asunnoista on tämän lisäksi vielä omat, aidatut piha-alueet. Sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat; lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniissa korkeakiiltokeittiössä. Kph:een laatoissa värivaihtoehtoja on vaalean harmaasta miltei mustaan. Huipun A-rapusta löytyy yhtiön tilaussauna. Täällä turvallinen arki soljuu vaivattomasti. As Oy Tillinmäen Huipun autopaikat ovat heti talon takana (valtaosa autokatospaikkoja!) ja bussipysäkit, S- market, koulut sekä päiväkodit ovat nekin aivan kiven heiton päässä. Huom! Tutustu myös naapuritontilla samanaikaisesti rakenteilla olevaan Tillinmäen Harjuun. Harjun ja Huipun kodit ovat identtisiä, joten jos Harjun suosikkihuoneisto on jo myyty niin Huipun vastaava saattaa hyvinkin olla vielä tarjolla!
Rakennustila:
Suunnitteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
6/2019

TUTUSTU ››
Asunto Oy Espoon Archimedes
Lenkkipolut kotiovelta! Parasta Suurpeltoa puiston laidalta, päättyvän tien varrelta. As Oy Espoon Archimedes on punatiilipintainen 4-5 kerroksinen ja kaksi portainen terassikerrostalo, jonka parvekkeet ovat pääosin valmiiksi lasitettuja. Ensimmäisen kerrosten asunnoilla on lasitettujen terassiparvekkeiden lisäksi omat piha-alueet. Huoneistoissa on suuret ikkunapinnat, valkoiset vetimettömät korkeakiiltokeittiöt, valkolakatut tammiparketit ja tyylikkäät kylpyhuoneosastot. Yhtiön alakerrassa on osakkaiden käytössä autohalli (ei tarvitse erikseen ostaa autohallipaikkoja), kuntosali sekä tilaussauna. Archimedeksessä on valinnainen vuokra/omistustontti (lunastuksen perushinta on 759e/m2, ei sisälly velattomaan kokonaishintaan). kohde valmistuu 10-12/2018. KATSO LISÄÄ: http://kodit.pro/hausia/archimedes Jogging trails from your front door! The best Suurpelto in the outer edges of a park on an ending road. Apartment house company As Oy Espoon Archimedes is a terrace apartment building covered in red bricks. The building has 4 to 5 floors and two stairs and its balconies are mainly readily glazed. The first-floor apartments have also their own yard areas in addition to glazed terrace balconies. The apartments have large windows, white high-gloss kitchens, white-varnished oak parquet floors and stylish bathroom sections. In the basement of the building, there is a parking hall (no need to buy separately a parking space), gym and a sauna that can be separately reserved with an expense. Archimedes has an optional leased / ownership plot (the basic price for redeeming the plot is 759 euros / m2, not included in the dept free total price). The apartment building is finished 10-12/2018. For more information: http://kodit.pro/hausia/archimedes
Rakennustila:
Rakenteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
11/2018

TUTUSTU ››
As Oy Albergan Kartanon Rosavilla
Muuta vaikka heti (valmistunut 29.9.2018)! Rosavilla on Albergan kartanon vanhoille tiluksille rakennettu rivitaloyhtö, jossa on enää yksi huoneisto jäljellä! Tilaisuus! Kaikki yhtiön ja korttelialueen asunnot on suorastaan viety käsistä. B15 huoneistossa on 4h+k+s ja parveke yht. 91 m2. Etupiha on aidattu ja etelään avautuvalla takapihalla on lasitettu terassiparveke. Alakerrassa wc ja yläkerrassa tilava saunaosasto. Pöydän katat kauniiseen korkeakiiltokeittiöön, lattia on valkolakattua tammiparkettia ja portaikossa tyylikäs lasikaide. As Oy Albergan kartanon Rosavilla on arkkitehti (SAFA) Veijo Kujalan suunnittelema 17 huoneiston rivitaloyhtiö tasaisella puutarhatontilla. Ympärillä rauhallinen pientaloalue, hyvät kulkuyhteydet ja kauppakeskus Selloon alle kilometri! Leppävaara on tutkitusti Espoon viihtyisimpiä asuinalueita. Sovi heti oma esittelyaikasi.
Rakennustila:
Valmis
Tyyppi:
Rivitalo
Valmistuminen:
0/0

TUTUSTU ››
LATAA LISÄÄ KOHTEITA ››