Etusivu
Kohteet
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitReferenssikohteetOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäAjankohtaistaYhteistyökumppanitRALATöihin Hausia Oy:lle
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille
Asunto Oy Espoon Paapuuri 6
Saunalahden Kummelivuorelle rakennettava As Oy Espoon Paapuuri 6 käsittää kaksi kerrostaloa. Kapearunkoisessa Kaaritalossa (raput A ja B) on katutasossa olevan autohalli- ja varastokerroksen lisäksi viisi asuinkerrosta. Erillisessä pienkerrostalossa, Noppatalossa (C-rappu), kerroksia on kolme. Yhtiön asukkaiden käytössä on autohalli ilman erillismaksuja, kuntosali, kotispa yhtiön kahdessa tilaussaunassa sekä pesula kuivaushuoneineen. Lisätilaa tarvitsevalla on mahdollisuus ostaa lämmintä varastotilaa. Kohteen arkkitehtuuri on ihastuttavaa: siellä on "poreammeparvekkeita" (B43, B50, B57), kaksikerroksinen asunto (A5) sekä monikulma-asuntoja. Upeaa tilasuunnittelua tehoyksiöstä aina kattoterassiin asti. Kohde valmistuu 31.3. – 31.5. 2019 välisenä aikana. Toimi heti ja varaa oma uusi koti! Tutustu Paapuuriin täältä: http://kodit.pro/lander/paapuuri-6
Rakennustila:
Rakenteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
3/2019

TUTUSTU ››
Asunto Oy Tillinmäen Harju
Luonnon rakastajille koti korkealta! Avaria TERASSIKOTEJA PIENKERROSTALOSSA Saunalahdessa. Kaupan päälle saat autopaikan. Erinomainen sijainti korkealla etelärinteessä, puiston vieressä. Saunalahden S-marketille matkaa on n. 400 m ja Kivenlahden tulevalle metrolle alle kaksi kilometriä. As Oy Tillinmäen Harjussa on pääsääntöisesti huoneiston levyisiä laajoja ja lasitettuja parveketerasseja, maatason asunnoilla on lisäksi omat aidatut piha-alueet. Tyylikkäät sisustusmateriaalit; valkolakatut tammiparketit, korkeakiiltokeittiöt ja useampi kph:n laatoitusvaihtoehto. Rakentaminen käynnistyy arviolta huhtikuussa, valmistuminen keväällä 2019. Valinnainen omistus/vuokratontti. Tontin lunastushinta-arvio, perushinta on 650 EUR/m2 (ei sisälly velattomaan kokonaishintaan). Ennakkovaraa heti oma kotisi Tillinmäen Harjusta!
Rakennustila:
Suunnitteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
6/2019

TUTUSTU ››
Asunto Oy Olarin Capella
Juuri valmistunut - muuta vaikka heti! OLARIN PARHAALLE PAIKALLE, erinomaisilla pohjaratkaisuilla ja valmiiksi lasitetuilla parvekkeilla varustettuja tyylikkäitä kaupunkikoteja. Yhtiöllä kaksi aurinkoterassia, kaunis sisäpiha sekä autohalli alakerrassa (myydään omilla osakkeilla). Tarjolla on melkein kaikkea mitä asumiselta ja asuinympäristöltä voi toivoa! Vieressä ovat arjen helpot ruokaostokset, erikoisliikkeet, mukavat kahvihetket ja ravintolat. Ison Omenan palvelut ja tuleva metroasema ovat nekin kävelyetäisyydellä. Sovi heti oma esittelyaikasi! Vain muutama jäljellä!
Rakennustila:
Valmis
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
8/2017

TUTUSTU ››
Asunto Oy Tillinmäen Huippu
Luonnon rakastajille koti korkealta! Avaria TERASSIKOTEJA PIENKERROSTALOSSA Saunalahdessa. Kaupan päälle saat autopaikan. Erinomainen sijainti korkealla etelärinteessä, puiston vieressä. Saunalahden S-marketille matkaa on n. 400 m ja Kivenlahden tulevalle metrolle alle kaksi kilometriä. As Oy Tillinmäen Huipussa on pääsääntöisesti huoneiston levyisiä laajoja, lasitettuja parveketerasseja, maatason asunnoilla on lisäksi omat aidatut piha-alueet. Tyylikkäät sisustusmateriaalit; valkolakatut tammiparketit, korkeakiiltokeittiöt ja useampi kph:n laatoitusvaihtoehto. Rakentaminen käynnistyy arviolta huhtikuussa, valmistuminen keväällä 2019. Valinnainen omistus/vuokratontti. Tontin lunastushinta-arvio, perushinta on 650 EUR/m2 (ei sisälly velattomaan kokonaishintaan). Ennakkovaraa heti oma kotisi Tillinmäen Huipusta! TERVETULOA ESITTELYYN 6.4. KLO 14.30-15.30 PAAPUURIN TYÖMAALLE OSOITTEESSA LINJALOISTONKATU 5 02330 ESPOO!
Rakennustila:
Suunnitteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
6/2019

TUTUSTU ››
Asunto Oy Espoon Archimedes
Lenkkipolut kotiovelta! Parasta Suurpeltoa puiston laidalta, päättyvän tien varrelta. As Oy Espoon Archimedes on punatiilipintainen 4-5 kerroksinen ja kaksi portainen terassikerrostalo, jonka parvekkeet ovat pääosin valmiiksi lasitettuja. Ensimmäisen kerrosten asunnoilla on lasitettujen terassiparvekkeiden lisäksi omat piha-alueet. Huoneistoissa on suuret ikkunapinnat, valkoiset vetimettömät korkeakiiltokeittiöt, valkolakatut tammiparketit ja tyylikkäät kylpyhuoneosastot. Yhtiön alakerrassa on osakkaiden käytössä autohalli (ei tarvitse erikseen ostaa autohallipaikkoja), kuntosali sekä tilaussauna. Archimedeksessä on valinnainen vuokra/omistustontti (lunastuksen perushinta on 759e/m2, ei sisälly velattomaan kokonaishintaan). kohde valmistuu 10-12/2018. KATSO LISÄÄ: http://kodit.pro/hausia/archimedes
Rakennustila:
Rakenteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
12/2018

TUTUSTU ››
As Oy Albergan Kartanon Rosavilla
Albergan kartanon vanhoille tiluksille rakennettava kaunis rivitaloalue ja menestystarina saa jatkoa! Vehreään kulttuurimaisemaan rakennetaan arkkitehti (SAFA) Veijo Kujalan suunnittelema 17 huoneiston rivitaloyhtiö etelä-länteen avautuvalle puutarhatontille. As Oy Albergan kartanon Rosavillaan rakennetaan suojaisilla piha-alueilla, parvekkeilla sekä avarilla ikkunapinnoilla varustettuja 68,5-76,5 (osa saunallisia) m2:n kolmioita sekä 83-114,5 m2:n 4-5h+kk+s vaihtoehtoja. Huoneistot on varustettu korkeakiiltokeittiöllä, vaalealla tammiparketilla ja muilla arkkitehdin valitsemilla tyylikkäillä sisustusvaihtoehdoilla joista voit valita mieleisesi (huom. sisäkuvat ovat vastaavista pohjista saman korttelialueen edellisestä as.oy:stä). Rauhallinen pientaloalue, hyvät kulkuyhteydet ja kauppakeskus Selloon alle kilometri! Leppävaara on tutkitusti Espoon viihtyisimpiä asuinalueita.
Rakennustila:
Rakenteilla
Tyyppi:
Rivitalo
Valmistuminen:
0/0

TUTUSTU ››
LATAA LISÄÄ KOHTEITA ››