Etusivu
Kohteet
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitReferenssikohteetOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäAjankohtaistaYhteistyökumppanitRALATöihin Hausia Oy:lle
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille
As Oy Kaupunginpuiston Intro, Espoo
MODERNEJA KOTEJA ESPOON SYDÄMESSÄ Kirkkojärventie 8:n tontille rakennetaan neljä taloyhtiötä, joista ensimmäinen, Kaupunginpuiston Intro on nyt ennakkomarkkinoinnissa! Varaa heti omasi! Alueen parhaalle rakennuspaikalle, juna-aseman, monipuolisten palveluiden, Vanhan Kirkon ja Vaakunapuiston viereen valmistuu uniikkeja terassikerrostalokoteja. Intron kodeissa on poikkeuksellisen laajat, avarat ikkunapinnat ja lasitetut parvekkeet ovat hulppean tilavat. Sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat; lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniissa korkeakiiltokeittiössä. Kph:een laatoissa värivaihtoehtoja on vaalean harmaasta miltei mustaan. Yhtiössä on yhteensä 73 huoneistoa, 29 m2:n loistavapohjaisesta tehoyksiöstä aina 78,5 m2:n neliöön. Kerroksia on viisi ja rappukäytäviä kaksi. Autot parkkihalliin! Intron asukkaita palvelee niiden alapuolelle rakennettava parkkihalli. Osa autopaikkojen käyttöoikeuksista on ostettavissa omina osakkeina ja osan hallipaikoista omistaa taloyhtiö ja ovat siten yhtiön osakkaiden käytössä. 1. kerroksessa on tilaussauna, kerhohuone ja kuivaushuone. Pesula tulee myöhemmin käyttöön Kaupunginpuiston Sonaatin valmistumisen yhteydessä. Tässä se nyt on! Kaikki mitä tarvitset, löydät kotinurkiltasi: monipuoliset palvelut, juna-asema, ulkoilupuistot sekä kaunis, kulttuurihistoriallinen Espoon Tuomiokirkon pihapiiri puistoalueineen. Kaikki lisäarvotekijöitä myös jälleenmyyntitilanteessa! Arvioitu valmistuminen 3/2020.
Rakennustila:
Suunnitteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
3/2020

TUTUSTU ››
Asunto Oy Espoon Paapuuri 6
Tässä se on - uusi, upea kohde Saunalahden Kummelivuorella. Paapuurilaisilla on oma autohalli, gymi, tilaussauna ja pesula kuivaushuoneineen. Moderneissa kodeissa on laajat ikkunapinnat, valmiiksi lasitetut tilavat parvekkeet, korkeakiiltokeittiöt - huippusuunnittelua! Hintaan kuuluu luonnollisesti huoneistokohtaiset verkkokellarikomerot, mutta lisätilaa tarvitsevalla on mahdollisuus ostaa varastotilaa myös omina osakkeina. As. Oy Espoon Paapuuri 6:n vieressä on päiväkoti, lähellä koulut, kaupat, kirjasto ja bussipysäkit. Kivenlahden tulevalle metrollekin matkaa on vain runsas kilometri! Rakentamisvaiheessa maksat vain n. 23% vmh:sta! Kohde valmistuu 3-5/2019. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan ja löytämään uusi, ihana oma kotisi! Tutustu Paapuuriin myös täältä: http://kodit.pro/lander/paapuuri-6
Rakennustila:
Rakenteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
3/2019

TUTUSTU ››
Asunto Oy Tillinmäen Harju
Muuta ainutlaatuisen luonnonsuojelualueen naapuriin Saunalahden Tillinmäkeen! Huikealle rakennuspaikalle, Tillinmäen pientaloalueen paraatipaikalle, etelärinteeseen, valmistuu uniikkeja terassipienkerrostalokoteja. Rauhallisen asumisen takaa se, että asuntoja kerroksessa on vain kolmesta neljään. Lisäksi yhdessä rakennuksessa on vain 15 huoneistoa. Kaikissa huoneistoissa on poikkeuksellisen laajat, avarat ikkunapinnat ja lasitetut parvekkeet ovat hulppean tilavat. Osassa asunnoista on tämän lisäksi vielä omat, aidatut piha-alueet. Sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat; lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniissa korkeakiiltokeittiössä. Kph:een laatoissa värivaihtoehtoja on vaalean harmaasta miltei mustaan. Täällä turvallinen arki soljuu vaivattomasti. As Oy Tillinmäen Harjun autopaikat ovat heti talon takana (valtaosa autokatospaikkoja!) ja bussipysäkit, S- market, koulut sekä päiväkodit ovat nekin aivan kiven heiton päässä. Huom! Tutustu myös naapuritontilla samanaikaisesti rakenteilla olevaan Tillinmäen Huippuun. Harjun ja Huipun kodit ovat identtisiä, joten jos Harjun suosikkihuoneisto on jo myyty niin Huipun vastaava saattaa hyvinkin olla vielä tarjolla!
Rakennustila:
Rakenteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
6/2019

TUTUSTU ››
Asunto Oy Tillinmäen Huippu
Muuta ainutlaatuisen luonnonsuojelualueen naapuriin Saunalahden Tillinmäkeen! Huikealle rakennuspaikalle, Tillinmäen pientaloalueen paraatipaikalle, etelärinteeseen, valmistuu uniikkeja terassipienkerrostalokoteja. Rauhallisen asumisen takaa se, että asuntoja kerroksessa on vain kolmesta neljään. Lisäksi yhdessä rakennuksessa on vain 15 huoneistoa. As Oy Tillinmäen Huippu käsittää kaksi miltei samanlaista rakennusta, talot A ja B. Kaikissa huoneistoissa on poikkeuksellisen laajat, avarat ikkunapinnat ja lasitetut parvekkeet ovat hulppean tilavat. Osassa asunnoista on tämän lisäksi vielä omat, aidatut piha-alueet. Sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat; lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniissa korkeakiiltokeittiössä. Kph:een laatoissa värivaihtoehtoja on vaalean harmaasta miltei mustaan. Huipun A-rapusta löytyy yhtiön tilaussauna. Täällä turvallinen arki soljuu vaivattomasti. As Oy Tillinmäen Huipun autopaikat ovat heti talon takana (valtaosa autokatospaikkoja!) ja bussipysäkit, S- market, koulut sekä päiväkodit ovat nekin aivan kiven heiton päässä. Huom! Tutustu myös naapuritontilla samanaikaisesti rakenteilla olevaan Tillinmäen Harjuun. Harjun ja Huipun kodit ovat identtisiä, joten jos Harjun suosikkihuoneisto on jo myyty niin Huipun vastaava saattaa hyvinkin olla vielä tarjolla!
Rakennustila:
Suunnitteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
6/2019

TUTUSTU ››
SEURAAVA NÄYTTÖ
Asunto Oy Espoon Archimedes
Lenkkipolut kotiovelta! Parasta Suurpeltoa puiston laidalta, päättyvän tien varrelta. As Oy Espoon Archimedes on punatiilipintainen 4-5 kerroksinen ja kaksi portainen terassikerrostalo, jonka parvekkeet ovat pääosin valmiiksi lasitettuja. Ensimmäisen kerrosten asunnoilla on lasitettujen terassiparvekkeiden lisäksi omat piha-alueet. Huoneistoissa on suuret ikkunapinnat, valkoiset vetimettömät korkeakiiltokeittiöt, valkolakatut tammiparketit ja tyylikkäät kylpyhuoneosastot. Yhtiön alakerrassa on osakkaiden käytössä autohalli (ei tarvitse erikseen ostaa autohallipaikkoja), kuntosali sekä tilaussauna. Archimedeksessä on valinnainen vuokra/omistustontti (lunastuksen perushinta on 759e/m2, ei sisälly velattomaan kokonaishintaan). kohde valmistuu 10-12/2018. KATSO LISÄÄ: http://kodit.pro/hausia/archimedes Jogging trails from your front door! The best Suurpelto in the outer edges of a park on an ending road. Apartment house company As Oy Espoon Archimedes is a terrace apartment building covered in red bricks. The building has 4 to 5 floors and two stairs and its balconies are mainly readily glazed. The first-floor apartments have also their own yard areas in addition to glazed terrace balconies. The apartments have large windows, white high-gloss kitchens, white-varnished oak parquet floors and stylish bathroom sections. In the basement of the building, there is a parking hall (no need to buy separately a parking space), gym and a sauna that can be separately reserved with an expense. Archimedes has an optional leased / ownership plot (the basic price for redeeming the plot is 759 euros / m2, not included in the dept free total price). The apartment building is finished 10-12/2018. For more information: http://kodit.pro/hausia/archimedes
Rakennustila:
Rakenteilla
Tyyppi:
Kerrostalo
Valmistuminen:
12/2018

TUTUSTU ››
As Oy Albergan Kartanon Rosavilla
Albergan kartanon vanhoille tiluksille rakennettavan, kauniin rivitaloalueen menestystarinan viimeinen osa! Vain kaksi huoneistoa jäljellä ( 4h+k+s sekä 4-5h+k+s). Vehreään kulttuurimaisemaan rakennetaan arkkitehti (SAFA) Veijo Kujalan suunnittelema 17 huoneiston rivitaloyhtiö etelä-länteen avautuvalle puutarhatontille. Rauhallinen pientaloalue, hyvät kulkuyhteydet ja kauppakeskus Selloon alle kilometri! Leppävaara on tutkitusti Espoon viihtyisimpiä asuinalueita. Valmistuu 28.9.2018 (Huom! Sisä- ja julkisivukuvat jo valmistuneesta vastaavasta, naapuritontin as. Oy:stä) ONLY 2 APARTMENTS LEFT! A beautiful row house area is built in the old grounds of Albergan kartano. The success story continues! A row house company of 17 apartments is built in the green cultural scenery in a plot which opens to south and west. The apartment house company is designed by architect (SAFA) Veijo Kujala. Apartment house company As Oy Albergan kartanon Rosavilla is built with sheltered yard areas, balconies and spacious windows. The apartment sizes vary from 68,5-76,5 (some include a sauna) m2 three-room apartments to 83-114,5 m2 4-5 room + kitchen + sauna. The apartments include the architect chosen high-gloss kitchen, light-colored oak parquet floors and other stylish interior design elements, from which you can choose what you like (NB. the interior images are from apartments with similar layout in the earlier built apartment house company). Peaceful small residential building area, good connections and less than 1 kilometer to shopping center Sello! Leppävaara is one of the most liked neighborhoods in Espoo.
Rakennustila:
Rakenteilla
Tyyppi:
Rivitalo
Valmistuminen:
0/0

TUTUSTU ››
LATAA LISÄÄ KOHTEITA ››