Etusivu
Kohteet
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitReferenssikohteetOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäAjankohtaistaYhteistyökumppanitRALATietosuojaHausia Oy – Suostumus hakijatietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja käyttöönHausia Oy – TietosuojaselosteHausia Oy – Ohjeet rekrytietojen käsittelyyn
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille
KOHTEET
AS OY ALBERGAN KARTANON ROSAVILLA
KOHTEEN ESITTELYVIDEO

As Oy Albergan Kartanon Rosavilla

Muuta vaikka heti (valmistunut 29.9.2018)!
Rosavilla on Albergan kartanon vanhoille tiluksille rakennettu rivitaloyhtö, jossa on enää yksi huoneisto jäljellä! Tilaisuus! Kaikki yhtiön ja korttelialueen asunnot on suorastaan viety käsistä.
B15 huoneistossa on 4h+k+s ja parveke yht. 91 m2. Etupiha on aidattu ja etelään avautuvalla takapihalla on lasitettu terassiparveke. Alakerrassa wc ja yläkerrassa tilava saunaosasto. Pöydän katat kauniiseen korkeakiiltokeittiöön, lattia on valkolakattua tammiparkettia ja portaikossa tyylikäs lasikaide. As Oy Albergan kartanon Rosavilla on arkkitehti (SAFA) Veijo Kujalan suunnittelema 17 huoneiston rivitaloyhtiö tasaisella puutarhatontilla. Ympärillä rauhallinen pientaloalue, hyvät kulkuyhteydet ja kauppakeskus Selloon alle kilometri! Leppävaara on tutkitusti Espoon viihtyisimpiä asuinalueita. Sovi heti oma esittelyaikasi.

As Oy Albergan Kartanon Rosavilla


Hirsalantie 2, 02600 EspooTUTUSTU ASUNTOIHIN ››

OTA YHTEYTTÄ

Emmi Kokko
+358 40 779 3444
emmi.kokko@hausia.fi
Marjo Kokko-Kiviluoma
+358 50 572 40 98
marjo.kokko-kiviluoma@hausia.fi
Anne Kurkinen
+358 50 433 3092
anne.kurkinen@hausia.fi

TALOYHTIÖN TIEDOT


Tontti
Vuokra
Tontin tiedot
Asunto Oy rakennetaan vuokratontille. Tontinvuokravastike sisältää vuokrakulut. Vuokraa tarkistetaan vuosittan elinkukstannusindeksin muukoken mukaisesti (vrt. maavuokrasopimus, kohta 5,3). Tonttiosuus on mahdollista myös lunastaa. Hinnastossa mainittun tontin lunastushinta on perushinta. Perushinnan lisäksi ostajan maksettavaksi tulee elinkustanneindeksillä tarkistettava korotus, järjestelykulut sekä varainsiirtovero.
Asuntohuoneistoja
17
Autopaikat
7 kpl autokatospaikkoja ja 14 pihapaikkaa 
Rahoitusvastikeperuste
1.92 EUR / m²
Tontinvuokravastikeperuste
2.87 EUR / m²
Hoitovastikeperuste
3.80 EUR / m²


Rakennustapaselostus ››Myyntiesite ››Hinnasto ››Seloste ››

OTA YHTEYTTÄ


ASUNNOT

Huoneisto
Tyyppi
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila