Etusivu
Kohteet
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitReferenssikohteetOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäAjankohtaistaYhteistyökumppanitRALATöihin Hausia Oy:lle
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
KOHTEET
ASUNTO OY ESPOON ARCHIMEDES
TUTUSTU KOHTEEN 3D-VIRTUAALIESITTELYYN

Asunto Oy Espoon Archimedes

Parasta, kauneinta Suurpeltoa! Rauhallinen sijainti puistoon päättyvän tien varrella. Lenkkipoluille miltei kotiovelta! Arkkitehtitoimisto L-N:n suunnittelema, laadukkuutta henkivä punatiilipintainen 4-5 kerroksinen kerrostalo, jossa arkkitehtonisia, mielenkiintoisia yksityiskohtia. Julkisivua keventävät lasitetut terassiparvekkeet ja 1. kerrosten asunnoilla on lisäksi omat, aidatut piha-alueet. Yhtiön alakerrassa on autohalli (huom. ei tarvitse erikseen ostaa autohallipaikkoja!), sisääntulotasossa oma kuntosali sekä tilaussauna. Valinnainen omistustontti. Asunto Oy Espoon Archimedeksen rakentaminen on käynnistynyt ja kohde valmistuu 10-12/2018. KATSO LISÄÄ: http://kodit.pro/hausia/archimedes

Asunto Oy Espoon Archimedes


Klariksentie 4, 02250 EspooTUTUSTU ASUNTOIHIN ››

OTA YHTEYTTÄ

Emmi Kokko
+358 40 779 3444
emmi.kokko@hausia.fi
Marjo Kokko-Kiviluoma
+358 50 572 40 98
marjo.kokko-kiviluoma@hausia.fi
Anne Kurkinen
+358 50 433 3092
anne.kurkinen@hausia.fi

TALOYHTIÖN TIEDOT


Tontti
Vuokra
Tontin tiedot
Asunto Oy rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Tontinvuokravastike sisältää vuokrakulut. Tonttiosuus on mahdollista myös lunastaa. Hinnastossa mainittu tontin lunastushinta on perushinta, joka ei sisällä maanvuokrasopimukseen perustuvia lunastusosuuden indeksikorotuksia, lunastuksesta maksettavaksi tulevia varainsiiroveroja eikä kaupasta syntyviä muita järjestelykuluja, jotka perushinnan lisäksi tulee osakkeenomistajan lunastuksen yhteydessä maksettavaksi kuluiksi.
Asuntohuoneistoja
65
Arvioitu valmistumisajankohta
12/2018 
Autopaikat
Yhtiön asukkailla käytössään kellarikerroksen autohallipaikat, 46 kpl. Huom. ei tarvitse erikseen ostaa autohallipaikkoja!! 
Hissi
On 
Muut tilat
Yhtiöllä oma kuntosali 
Rahoitusvastikeperuste
12.90 EUR / m²
Hoitovastikeperuste
3.80 EUR / m²
Palvelut
Suurpellon oma kaksikerroksinen kauppakeskus avautuu marraskuussa 2017. Sen tarjonta painottuu päivittäistavarapalveluihin sekä niitä tuleviin pienempiin liikkeisiin sekä ravintola- ja hyvinvointipalveluihin. Omien palveluiden ohella Suurpellon lähtialuee, Koulut: Opinmäessä on mm. Espoon kansainvälinen koulu, suomenkielinen peruskoulu, kirjasto ja liikuntatiloja. 
Yhteydet
Seutulinjat; 107 ja 109 N. Espoon bussit: 5, 543, 16. Länsimetron valmistumisen myötä syöttöliikenne ohjataan Matinkylän tai Tapiolan metropysäkille. Lähin on Urheilupuiston asema. Alueen yleiskaavassa on varaus raitiotielle, joka kuljettaa tulevaisuudess 


Hinnasto ››Materiaalit ››Rakennustapaselostus ››Seloste ››

OTA YHTEYTTÄ

ASUNNOT

Huoneisto
Tyyppi
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila