Etusivu
Kohteet
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitReferenssikohteetOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäAjankohtaistaYhteistyökumppanitRALATietosuojaHausia Oy – Suostumus hakijatietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja käyttöönHausia Oy – TietosuojaselosteHausia Oy – Ohjeet rekrytietojen käsittelyyn
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille
KOHTEET
AS OY KAUPUNGINPUISTON INTRO, ESPOO
KOHTEEN ESITTELYVIDEO
KOHTEEN 3D-VIRTUAALIESITTELY

As Oy Kaupunginpuiston Intro, Espoo

TIESITKÖ?! Espoon Keskuksen junaradan pohjoispuolen vanhat virastorakennukset puretaan ja tilalle rakennetaan moderni, viihtyisä ja arkkitehtoninen kaupunkikeskus, jonka lippulaivaksi tulee uljas Espoo-talo. Purkutyöt käynnistyvät vaiheittain arviolta vuoden sisällä. Alueen uudistuva sydän on symbolinen kaikille espoolaisille, mutta odotettu parannus ennen kaikkea Espoon Keskuksessa asuville ja asioiville ihmisille.
LÄHTÖLAUKAUKSENA uudelle ajalle on Espoo-talon välittömään läheisyyteen rakennettava ja nyt ennakkomarkkinoinnissa oleva As. Oy Kaupunginpuiston Intro. Hausia rakentaa Kirkkojärventielle neljä taloyhtiötä, joista Intro on nyt ensimmäinen.
Alueen paras rakennuspaikka sijaitsee juna-aseman, monipuolisten palveluiden, tyylikkään Vaakunatorin sekä kulttuurihistoriallisen Vanhan Kirkon puistoalueen vieressä. Intron terassitalossa on poikkeuksellisen laajat, avarat ikkunapinnat ja lasitetut parvekkeet ovat hulppean tilavat. Sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat; lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniissa korkeakiiltokeittiössä. Kph:een laatoissa värivaihtoehtoja on vaalean harmaasta miltei mustaan. Yhtiössä on yhteensä 73 huoneistoa, 29 m2:n loistavapohjaisesta tehoyksiöstä aina 78,5 m2:n 4h+k+s ratkaisuun. Kerroksia on viisi ja rappukäytäviä kaksi.

Autot parkkihalliin! Intron asukkaita palvelee niiden alapuolelle rakennettava parkkihalli. Osa autopaikoista on myytäviä ja osa yhtiön osakkaiden käytössä. Yhtiöllä on lisäksi tilaussauna, kerhohuone ja kuivaushuone. Pesula tulee myöhemmin käyttöön Kaupunginpuiston Sonaatin valmistumisen yhteydessä. Intro valmistuu valinnaiselle vuokratontille (lunastusosuuden perushinta 759,53 e/m2).

Tässä se nyt on! Kaikki mitä tarvitsee löytyy kotinurkiltasi; monipuoliset palvelut, juna-asema, koulut ja oppilaitokset, uimahalli sekä ulkoilupuistot. Intron kodit ovat erinomaisia myös sijoittamisen näkökulmasta, sillä kehittyvällä alueella asuntojen arvo nousee. Ennakkovaraajan etuna korkeakiiltokeittiöön kivitasot! Arvioitu valmistuminen 3/2020.

As Oy Kaupunginpuiston Intro, Espoo


Kirkkojärventie 10, 02770 ESPOOTUTUSTU ASUNTOIHIN ››

OTA YHTEYTTÄ

Emmi Kokko
+358 40 779 3444
emmi.kokko@hausia.fi
Marjo Kokko-Kiviluoma
+358 50 572 40 98
marjo.kokko-kiviluoma@hausia.fi
Anne Kurkinen
+358 50 433 3092
anne.kurkinen@hausia.fi

TALOYHTIÖN TIEDOT


Tontti
Vuokra
Asuntohuoneistoja
73
Arvioitu valmistumisajankohta
3/2020 
Autopaikat
Omilla osakkeilla myytäviä autohallipaikkoja 15.000e/hallipaikka sekä yhtiön omia paikkoja yhtiön osakkaille. 
Hissi
On 
Muut tilat
pyöräkellari, irtaimistovarastot, sauna, kerhohuone, kuivaushuone. Sauna myöhemmin rakennettavassa As. Oy Kaupunginpusiton Sonaatti 
Rahoitusvastikeperuste
2.34 EUR / m²
Hoitovastikeperuste
3.80 EUR / m²
Palvelut
ERINOMAISET, monipuoliset. Entresse (kts. esim Entresse.fi), ravintolat, kirjasto, koulut, ammattioppilaitokset ym. vieressä, Koulut: Lukuisia vieressä 
Yhteydet
Juna-asema vieressä 


Myyntiesite ››Hinnasto ››

OTA YHTEYTTÄ


ASUNNOT

Huoneisto
Tyyppi
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila