Etusivu
Kohteet
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitReferenssikohteetOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäAjankohtaistaYhteistyökumppanitRALATöihin Hausia Oy:lle
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille
KOHTEET
AS OY KAUPUNGINPUISTON INTRO, ESPOO
KOHTEEN ESITTELYVIDEO
KOHTEEN 3D-VIRTUAALIESITTELY

As Oy Kaupunginpuiston Intro, Espoo

MODERNEJA KOTEJA ESPOON SYDÄMESSÄ

Kirkkojärventie 8:n tontille rakennetaan neljä taloyhtiötä, joista ensimmäinen, Kaupunginpuiston Intro on nyt ennakkomarkkinoinnissa! Varaa heti omasi!

Alueen parhaalle rakennuspaikalle, juna-aseman, monipuolisten palveluiden, Vanhan Kirkon ja Vaakunapuiston viereen valmistuu uniikkeja terassikerrostalokoteja. Intron kodeissa on poikkeuksellisen laajat, avarat ikkunapinnat ja lasitetut parvekkeet ovat hulppean tilavat. Sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat; lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniissa korkeakiiltokeittiössä. Kph:een laatoissa värivaihtoehtoja on vaalean harmaasta miltei mustaan. Yhtiössä on yhteensä 73 huoneistoa, 29 m2:n loistavapohjaisesta tehoyksiöstä aina 78,5 m2:n neliöön. Kerroksia on viisi ja rappukäytäviä kaksi.

Autot parkkihalliin! Intron asukkaita palvelee niiden alapuolelle rakennettava parkkihalli. Osa autopaikkojen käyttöoikeuksista on ostettavissa omina osakkeina ja osan hallipaikoista omistaa taloyhtiö ja ovat siten yhtiön osakkaiden käytössä. 1. kerroksessa on tilaussauna, kerhohuone ja kuivaushuone. Pesula tulee myöhemmin käyttöön Kaupunginpuiston Sonaatin valmistumisen yhteydessä.

Tässä se nyt on! Kaikki mitä tarvitset, löydät kotinurkiltasi: monipuoliset palvelut, juna-asema, ulkoilupuistot sekä kaunis, kulttuurihistoriallinen Espoon Tuomiokirkon pihapiiri puistoalueineen. Kaikki lisäarvotekijöitä myös jälleenmyyntitilanteessa! Arvioitu valmistuminen 3/2020.

As Oy Kaupunginpuiston Intro, Espoo


Kirkkojärventie 8, 02770 ESPOOTUTUSTU ASUNTOIHIN ››

OTA YHTEYTTÄ

Emmi Kokko
+358 40 779 3444
emmi.kokko@hausia.fi
Marjo Kokko-Kiviluoma
+358 50 572 40 98
marjo.kokko-kiviluoma@hausia.fi
Anne Kurkinen
+358 50 433 3092
anne.kurkinen@hausia.fi

TALOYHTIÖN TIEDOT


Tontti
Oma
Asuntohuoneistoja
73
Arvioitu valmistumisajankohta
3/2020 
Autopaikat
Omilla osakkeilla myytäviä autohallipaikkoja 15.000e/hallipaikka sekä yhtiön omia paikkoja yhtiön osakkaille. 
Hissi
On 
Muut tilat
pyöräkellari, irtaimistovarastot, sauna, kerhohuone, kuivaushuone. Sauna myöhemmin rakennettavassa As. Oy Kaupunginpusiton Sonaatti 
Rahoitusvastikeperuste
2.34 EUR / m²
Hoitovastikeperuste
3.80 EUR / m²
Palvelut
ERINOMAISET, monipuoliset. Entresse (kts. esim Entresse.fi), ravintolat, kirjasto, koulut, ammattioppilaitokset ym. vieressä, Koulut: Lukuisia vieressä 
Yhteydet
Juna-asema vieressä 

OTA YHTEYTTÄ


ASUNNOT

Huoneisto
Tyyppi
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila