Etusivu
Kohteet
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitReferenssikohteetOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäAjankohtaistaYhteistyökumppanitRALATöihin Hausia Oy:lle
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Suurpellon Primus
As.Oy Espoon Suurpellon Primus Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy ja Hausia Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteensä 95 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Espoon Suurpeltoon. Nyt käynnistyvä kokonaisuus muodostuu kahdesta hankkeesta. Nykyisen, jo rakennetun alueen pohjoisosaan, Piilipuuntielle, nousee Suurpellon Nobilen 39 asuntoa. Alueen itäreunaan Suurpellon puistokadulle käynnistyy Suurpellon Primus, johon tulee 56 asuntoa. Molemmat kohteet sijoittuvat alueen tulevien palvelujen lähituntumaan ja huoneistokoot vaihtelevat 27 neliön yksiöistä aina 80 neliötä käsittäviin kolmioihin. Rakennustyöt ovat alkamassa ja projektit saadaan päätökseen kesällä 2016.
Tyyppi:
Kerrostalo

TUTUSTU ››
Suurpellon Nobile
Espoon Suurpelto on uusi, rakenteilla oleva noin 9.000 asukkaalle suunniteltu kaupunginosa lähellä kaikkea tärkeää. Suurpellossa asuminen on suunniteltu alusta lähtien eheäksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on tarjota jokaiselle omaan elämäntilanteeseen sopiva koti. Hausia Oy:n Asuntosäätiölle rakentama Suurpellon Nobile nousee Suurpellon jo rakennetun alueen pohjoisreunalle palvelujen ja liikenneyhteyksien tuntumaan. Nobilen asumisoikeusasunnot valmistuvat keväällä 2016. Yhteensä 39 uutta asuntoa sijoittuvat kahteen kolme- ja viisikerroksiseen kerrostaloon, joiden väliin sijoittuvat piha ja leikkipaikat sekä varastotilat polkupyörille. Lisätietoja Nobilen asunnoista asuntosaatio.fi tai puh. 020 161 2400.
Tyyppi:
Kerrostalo

TUTUSTU ››
Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto Espoo
Ainutlaatuinen tilaisuus asua vastavalmistuneessa, YKSITASOISESSA et-huoneistossa Tapiola golfkentän vieressä. Tontti on rauhallinen. Se on tiensä viimeinen ja rajoittuu puistoalueeseen sekä golfkenttään. Lapset pääsevät turvallisesti lähikouluun ilman autoteiden ylityksiä. F 20 erillistalossa on 3h+saarekekeittiö+s+kph, wc ja ulkovarasto sekä autokatos ulko-oven välittömässä läheisyydessä. Huoneistolla on etu- ja takapiha. Pääilmansuunta on etelä (oh-rt-keittiö, atrium-piha) ja länsi (mh:eet). Laajoista ikkunoista ja erinomaista ilmansuunnista johtuen tämä uusi koti on todellinen valokoti. HTH:n korkeakiiltokeittiöt ja Mielen kodinkoneet, valkolakattu tammiparketti. As.oy Tapiolan Golfpuisto on arkkitehti Ulla Saarisen (SAFA) suunnittelema ja siihen kuuluu 12 avaraa, atrium-henkistä pientaloa. Tapiolan Golfpuiston tontilta on ihastuttavat näkymät hyvin hoidetuille Tapiola golfin viheriöille. Lisätietoja golfkentästä www.tapiolagolf.fi
Tyyppi:
Erillistalo

TUTUSTU ››
Asunto Oy Nuottaniemen Puisto
LOPPUUNMYYTY! Erinomainen sijainti Ison Omenan ja tulevan metron läheisyydessä! Laadukkaat terassikodit hissillisessä pienkerrostalossa. As.Oy Nuottaniemen Puisto on lähellä Isoa Omenaa (600 m), tulevaa metroa ja upeita, merellisiä rantaraitteja. Se sijaitsee rauhallisen, päättyvän tien varrella Etuniemen pientaloalueella. Nimensä mukaisesti Nuottaniemen Puiston ympäristö on puistomainen ja rakentuu parhaillaan viehättävän matalan (max. II krs) pientaloalueen laidalle. Näkymää kattojen yli riittää! Valmiiksi lasitetut parvekkeet ovat poikkeuksellisen suuret ja huoneet ovat valoisia suurien ikkunoiden ansiosta. Keittiöissä on tyylikkäät HTH:n korkeakiiltokalustot ja tammiparketit ovat valkolakatut. Yhtiöllä on käytössään yhteensä 21 autokatos- ja avopaikkaa. Yhtiöön kuuluu vain 19 huoneistoa, jotka ovat kooltaan yksiöistä aina ylimmän kerroksen uniikkiin 96 neliön 4h+k+s kotiin asti: tässä huoneistossa on peräti upea 38 neliön näköala-terassiparveke! Nelikerroksinen pienkerrostalo seisoo vakaasti omalla tontillaan.
Tyyppi:
Kerrostalo

TUTUSTU ››
Etuniementie 1
Hausia Oy rakensi Matinkylään yhteensä 125 huoneistoa Taaleritehtaan Pääomarahastoille 1.11.2013- 29.1.2016 välisenä aikana. Kohde sijaitsee osoitteessa Etuniementie 1, 02230 Espoo.
Tyyppi:
Kerrostalo

TUTUSTU ››