Etusivu
Asunnot
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäHausia 10 vuoden lisätakuuAjankohtaistaReferenssikohteetRALATietosuojaHausia Oy – Suostumus hakijatietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja käyttöönHausia Oy – TietosuojaselosteHausia Oy – Ohjeet rekrytietojen käsittelyyn
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille
KOHTEET
AS OY MATINKYLäN STAILIA, ESPOO
E103
KOHTEEN ESITTELYVIDEO
KOHTEEN 3D-VIRTUAALIESITTELY

As Oy Matinkylän Stailia, Espoo

Upea päätyhuoneisto, ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. Runsaasti isoa ikkunapintaa! Huoneiston levyinen lasitettu parveke.Erinomainen pohjasuunnitelma mm. makkarit eri puolilla asuntoa, olohuone näiden välissä, jonka yhteydessä saarekkeellinen keittiö. Tästä ei asunnon pohjasuunnitelma voi parantua!

Parasta Suur-Matinkylää tarjolla! Vieressä on 24/7 avoinna oleva iso Prisma oheiskauppoineen sekä Iso Omena metroasemineen. Huippuarkkitehtuuria Merituulentien/Kuitinmäentien suunnasta katsottuna julkisivuiltaan laineiden muotoisessa 5-7 kerroksisessa rakennuksessa, jossa nyt ennakkomarkkinoinnissa oleva As Oy Matinkylän Stailia on länsipäädyssä. Stailialle ominaisinta on valtavat terassit tai lasitetut parvekkeet, oivaltavat asuntopohjasuunnitelmat, isot ikkunapinnat ja tyylikkäät hintaan sisältyvät sisustusmateriaalit. Haluamme, että voit rinta rottingilla avata uuden kotisi ja ylpeyttä tuntien esitellä sen!
Sisääntulotasossa on 14 myytävää autohallipaikkaa, joista pääsee hissillä suoraan asuntokerroksiin. Rakennuksen katolla on talon asukkaiden käytössä Panorama FitGym kehonhuoltoparatiisi, oma kuntoiluhuone isoine näköalaikkunoineen sekä kolme saunaosastoa. FitGymissä on lisäksi valtava kattoterassi, jossa voi järjestää vaikkapa jooga- tai meditaatiotuokioita! Yhteisiä tiloja käytössä myös pesula, ulkoiluvälinevarasto, jätehuone sekä jokaisella asunnolla oma verkkokellarikomero.
Modernissa ja tulevien asukkaiden toiveiden mukaisesti rakennetussa As Oy Matinkylän Stailiassa on huippusijainti palveluiden ja metron vieressä sekä erinomaiset kulkuyhteydet Länsiväylän kupeessa. Harvoin tarjolla!! Ennakkomarkkinointi, varaa omasi! Stailian rakentaminen käynnistyy arviolta 2/2020 ja kohde valmistuu keväällä 2021.

ASUNNON TIEDOT


Huoneistotyyppi
3h+kt+s+huoneiston mittainen lasitettu parveke  
Pinta-ala
66.0 m²
Sijainti
2/5  
Myyntihinta
73023.00 €
Velaton hinta
335254.00 €
Yhtiölainan osuus
262231.00 €
Neliöhinta
5080 €
Rahoitusvastike, vain korot
186.12 €
Tontinlunastushinnanperuste
54384 €
Hoitovastike
257.40 €
Vesimaksu
20.00 €


Kerros
2/5  
Keittiö
Tyylikäs vetimetön, valkoinen korkeakiiltokeittiö, vakiona kalusteisiin upotettu uuni, mikroaaltouuni, keraaminen tasoliesi, asutianpesukone, liesikupu ja jääkaappikakastin tai erillinen jääkaappi ja pakastin pohjakuvien ja keititökaavioiden mukai  
Kylpyhuone
Keraaminen lattialaatta, seinälaatta (hintaan sisältyy usampi laattavaihtoehto huom. muutostyöaikataulu), mukavuuslattialämmitys asunnon sähköistä, osassa asuntoja vesikiertoinen lämmityspatteri. Paneelikatto tai maalattu levykatto, upotetut led-valaisimet. Allas, allaspkaappi, suihkuseinä, iso peili (peilin takana ylhäällä ja alhaalla led-valaisimet) kalustekaavioiden ja pohjakuvien mukaan. Mikäli asunnossa on sauna (vrt pohjakuva) seinät puupaneelia, paneellikatto, lauteet leppää tai haapaa, sähkökiuas, valaisin lauteen alla, löylymittari.  
Oma sauna
On  


66.0 M²

3H+KT+S+HUONEISTON MITTAINEN LASITETTU PARVEKE


Koronakatu 1 E E103, 02210 Espoo

Myyntihinta: 73023.00 €
Velaton hinta: 335254.00 €
Yhtiölainan osuus: 262231.00 €
Neliöhinta: 5080 €
Rahoitusvastike, vain korot: 186.12 € / kk
Hoitovastike: 257.40 € / kk

Kerros: 2/5
Oma sauna


TUTUSTU TALOYHTIÖÖN ››

OTA YHTEYTTÄ

Emmi Kokko
+358 40 779 3444
emmi.kokko@hausia.fi
Marjo Kokko-Kiviluoma
+358 50 572 40 98
marjo.kokko-kiviluoma@hausia.fi
Anne Kurkinen
+358 50 433 3092
anne.kurkinen@hausia.fi
Petri Tolvanen
+3584557039
petri.tolvanen@hausia.fi

TALOYHTIÖN TIEDOT


Tontti
Vuokra
Tontin tiedot
Asunto Oy rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Tontinvuokravastike sisältää vuokrakulut. Vuokraa tarkistetaan vuositain elinkustannusindeksin muutoksen mukaisesti (vrt maavuokrasopimus). Tonttiosuus on mahdollista myös lunastaa. Lunastaa voi valmistumisvuoden käyttöönottopäivänä. Tämän jälkeen on mahdollista lunastaa kerran vuodessa syysykuun viimeisenä päivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Hinnastossa mainittu tontin lunastushinta on perushinta. Indeksin tarkistus alkaa 14.2.2019. Perushinnan lisäksi ostajan maksettavaksi tulee elinkustanneindeksillä tarkistettava korotus, järjestelykulut sekä varainsiirtovero. (Huom. tontin lunastuksen jälkeen vapautuu tontinvuokravastikkeesta)
Asuntohuoneistoja
26
Arvioitu valmistumisajankohta
5/2021 
Autopaikat
14 myytävää autohallipaikkaa sisääntulotasossa 
Hissi
On 
Muut tilat
Asukkaiden Panorama FitGym katolla, ylimmässä kerroksessa, jossa lisäksi 3 saunaa sekä valtava terassi vaikkapa joogasessioihin! 
Rahoitusvastikeperuste
2.82 EUR / m²
Tontinvuokravastikeperuste
3.50 EUR / m²
Tontinlunastushinnanperuste
824.00 EUR / m²
Hoitovastikeperuste
3.90 EUR / m²
Palvelut
Naapurissa iso 24/7 Prisma. Samassa rakennuksessa Alko, optikkoliike, ravintola. Iso Omena muutamien satojen metrien päässä, Koulut: Runsaasti kouluja; neljä alakoulua, kaksi yläkoulua sekä tasokas yleislukio,matemaattis- luonnontieteellinen lukio Aalto-yliopiston vieressä.. 
Yhteydet
Bussipysäkit ihan vieressä, metro lähellä, kehä II ja Länsiväylä 


Myyntiesite ››Hinnasto ››

OTA YHTEYTTÄ


ASUNNOT

Huoneisto
Tyyppi
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila