Etusivu
Asunnot
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäHausia 10 vuoden lisätakuuAjankohtaistaReferenssikohteetRALATietosuojaHausia Oy – Suostumus hakijatietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja käyttöönHausia Oy – TietosuojaselosteHausia Oy – Ohjeet rekrytietojen käsittelyyn
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille

PALVELUITAMME

Kaavakehitys

Kaavakehityspalvelumme toimii saumattomassa yhteistyössä asiakkaan ja viranomaisten kanssa. Päämäränä on asemakaavallisesti ympäristöön sulautuva, toimiva kaavallinen kokonaisuus asiakkaiden ehdoilla.

Projektinjohtopalvelut

Palveluihimme kuuluu ammattitaitoinen projektinjohtopalvelu. Projektinjohtajamme ovat kartuttaneet osaamisensa ja kokemuksensa lukuisissa eri projekteissa ja tuhansissa asunnoissa. Saat kauttamme käyttöösi vuosien varrella luotua toimittaja- ja osaajaverkostoamme.

Rakennuttamispalvelut

Tarjoamme palveluna myös rakennuttamispalvelut. Kokemuksemme, osaamisemme ja vahvan verkostomme avulla huolehdimme kohteesi rakennuttamisesta alusta loppuun. Meiltä kannattaa kysyä neuvoa hankkeeseesi jo sen kehittämis- ja suunnitteluvaiheessa.

Rakentamispalvelut

Rakentamispalvelumme avulla saat hankkeesi toteutettua ammattitaitoisten ja vahvan etiikan omaavien tekijöiden toimesta. Laaja kokemuksemme antaa mahdollisuuden toteuttaa hankkeesi kustannustehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ