Etusivu
Asunnot
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäHausia 10 vuoden lisätakuuAjankohtaistaReferenssikohteetRALATietosuojaHausia Oy – Suostumus hakijatietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja käyttöönHausia Oy – TietosuojaselosteHausia Oy – Ohjeet rekrytietojen käsittelyyn
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille
REFERENSSIKOHTEET
ASUNTO OY NUOTTANIEMEN PUISTO

Asunto Oy Nuottaniemen Puisto

LOPPUUNMYYTY! Erinomainen sijainti Ison Omenan ja tulevan metron läheisyydessä!

Laadukkaat terassikodit hissillisessä pienkerrostalossa.

As.Oy Nuottaniemen Puisto on lähellä Isoa Omenaa (600 m), tulevaa metroa ja upeita, merellisiä rantaraitteja. Se sijaitsee rauhallisen, päättyvän tien varrella Etuniemen pientaloalueella.

Nimensä mukaisesti Nuottaniemen Puiston ympäristö on puistomainen ja rakentuu parhaillaan viehättävän matalan (max. II krs) pientaloalueen laidalle. Näkymää kattojen yli riittää! Valmiiksi lasitetut parvekkeet ovat poikkeuksellisen suuret ja huoneet ovat valoisia suurien ikkunoiden ansiosta. Keittiöissä on tyylikkäät HTH:n korkeakiiltokalustot ja tammiparketit ovat valkolakatut. Yhtiöllä on käytössään yhteensä 21 autokatos- ja avopaikkaa.

Yhtiöön kuuluu vain 19 huoneistoa, jotka ovat kooltaan yksiöistä aina ylimmän kerroksen uniikkiin 96 neliön 4h+k+s kotiin asti: tässä huoneistossa on peräti upea 38 neliön näköala-terassiparveke! Nelikerroksinen pienkerrostalo seisoo vakaasti omalla tontillaan.


Asunto Oy Nuottaniemen Puisto


Etuniementie 3 C, 02230 ESPOO


OTA YHTEYTTÄ