Etusivu
Asunnot
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäHausia 10 vuoden lisätakuuAjankohtaistaReferenssikohteetRALATietosuojaHausia Oy – Suostumus hakijatietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja käyttöönHausia Oy – TietosuojaselosteHausia Oy – Ohjeet rekrytietojen käsittelyyn
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille

HAUSIA OY YRITYKSENÄ

Hausia Oy toimii ja rakentaa pääkaupunkiseudulla. 2018-2019 taitteessa rakenteilla on n. 500 kerrostalokotia. Hausian vahva liikevaihdon kasvu jatkuu. Myös tulevina vuosina rakenteilla olevien kerros- ja pientalojen määrä on kasvussa.

Hausian toimintamallien avulla pystymme tarjoamaan kustannustehokkaasti laadukkaita koteja, joiden arvo säilyy ja kasvaa. Hausian kodeissa yhdistyy laadukas suunnittelu ja rakentaminen.

Haluamme ylittää odotuksesi

Haluamme ylittää odotuksesi. Arkkitehtien ja suunnittelijoiden toimivan yhteistyön ansioista kodit ovat yksilöllisiä ja moderneja. Suunnitteluprosessia huomioidaan asukkaiden yksilölliset toiveet. Rakentamisvaiheessa huomioimme ympäristön ja talouden kannalta kestävät ratkaisut. Hausian tavoitteena on tarjota elinkaariedullisia ratkaisuja unohtamatta asumismukavuutta. Ajattelimme rakentamisen uudelleen, jotta Sinä voisit asua paremmin.

REFERENSSIGALLERIA

OTA YHTEYTTÄ
Hausia Oy

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella As Oy Olarin Capellan katutason liiketiloissa Espoossa.

Puolikuu 2 B
Espoo 02210


Lähetä viesti

Lähetä kysymyksiä meille verkkopalvelumme kautta, otamme teihin yhteyttä yhden arkipäivän kuluessa.


Ota yhteyttä myyntiin

Marjo Kokko-Kiviluoma
+358 10 2816 777

Anne Kurkinen
+358 50 4333 092