Etusivu
Asunnot
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäHausia 10 vuoden lisätakuuAjankohtaistaReferenssikohteetRALATietosuojaHausia Oy – Suostumus hakijatietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja käyttöönHausia Oy – TietosuojaselosteHausia Oy – Ohjeet rekrytietojen käsittelyyn
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille

HAUSIALLA ON RALA-PÄTEVYYS

Hausian toimintajärjestelmällä on rakentamisen laadun RALA-pätevyys ja -sertifikaatti. Pätevyyden saanti tarkoittaa, että rakentaminen on osaavaa, laadukasta ja yhteiskuntavastuun vaatimukset täyttävää.

RALA-auditointi kertoo halustamme parantaa ja tehostaa jatkuvasti toimintaamme, mikä tuo meille kilpailuetuja ja kustannussäästöjä – joista asiakkaamme hyötyvät.

Sertifikaatilla osoitamme ja annamme varmuuden siitä, että tuotteemme ja toimintamme täyttävät asiakkaidemme vaatimukset.

 


RALA_patevyys_RGB-lo   RALA_sertifikaatti_RGB-lo

HALUAMME YLITTÄÄ ODOTUKSESI

Tarjoamme toimivaa ja valmista asumista kerralla. Arkkitehdin ja sisustussuunnittelijan ammattitaidolla suunnittelemat ja viimeistelemät kodit ovat yksilöllisiä ja moderneja. Niissä huomioidaan myös persoonalliset toiveesi.

Pyrimme rakentamisessamme myös ympäristön ja talouden kannalta kestäviin ratkaisuihin. Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan energiatehokkaita ja ekologisia ratkaisuja.

Tavoitteena onkin tarjota kokonaisedullisia asumisratkaisuja sekä parasta mahdollista asumismukavuutta.

OTA YHTEYTTÄ