Etusivu
Asunnot
PalvelutPalveluitammeSijoittajakonseptitOstamme tonttejaKuluttajariitalautakunta
Tietoa HausiastaHausia Oy yrityksenäHausia 10 vuoden lisätakuuAjankohtaistaReferenssikohteetRALATietosuojaHausia Oy – Suostumus hakijatietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja käyttöönHausia Oy – TietosuojaselosteHausia Oy – Ohjeet rekrytietojen käsittelyyn
YhteystiedotYhteystiedotLaskutus
Töihin meille

Tietosuoja Hausia Oy:llä

Hausia Oy noudattaa EU:n tietosuojaa ja muun lainsäädännön tietosuojaa koskevia vaatimuksia.

Asiakasrekisterin ja markkinointirekisterin käyttötarkoituksena on asiakkaan tilausten arkistointi ja käsittely, tilastointi sekä asiakassuhteen kokonaisvaltainen hoitaminen. Markkinointirekisterin käyttötarkoituksena on viestintä, tiedottaminen ja erilaiset kohdennetut suoramarkkinointitoimet kuten sähköpostikirjeet, soitot tai muut rekisteröidyn toivomat yhteydenottotyypit.

Asiakasrekisteriä käytetään myös Hausia Oy:n toimintojen kehittämiseen, tilastointiin sekä raportointiin ja palvelun laadun varmistamiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (523/99) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) sallimissa ja edellyttämissä rajoissa ja tavoilla.

 

Lue lisää alla olevista linkeistä:

Suostumus hakijatietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja käyttöön

Tietosuojaseloste

Ohjeet sivustolla hausia.fi kerättävien rekrytointitietojen käsittelyyn, käyttöön ja poistoon

 

Ladattavat aineistot:

Hausia_tietosuojaseloste_2.0››
Hausia_ohjeet rekrytietojen käsittelyyn GDPR asetuksen mukaisesti ››
Rekrytointi_Hausia_SUOSTUMUS_2.0 ››

HALUAMME YLITTÄÄ ODOTUKSESI

Tarjoamme toimivaa ja valmista asumista kerralla. Arkkitehdin ja sisustussuunnittelijan ammattitaidolla suunnittelemat ja viimeistelemät kodit ovat yksilöllisiä ja moderneja. Niissä huomioidaan myös persoonalliset toiveesi.

Pyrimme rakentamisessamme myös ympäristön ja talouden kannalta kestäviin ratkaisuihin. Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan energiatehokkaita ja ekologisia ratkaisuja.

Tavoitteena onkin tarjota kokonaisedullisia asumisratkaisuja sekä parasta mahdollista asumismukavuutta.

OTA YHTEYTTÄ